Köp VårtFri

VårtFri används och rekommenderas av många fotvårdsspecialister och det finns idag ca 600 fotvårdskliniker över hela Sverige som använder och säljer VårtFri.

På ditt apotek

VårtFri finns tillgängligt på ditt apotek.

Köp online

Du kan också enkelt beställa VårtFri på nätet.

Klicka på en av de följande länkarna för att köpa VårtFri nu:


VårtFri

En effektiv lösning. VårtFri är en effektiv lösning för behandling av vårtor på händer, fötter, armbågar och knän. Endast för utvärtes bruk.

VårtFri PEN

En effektiv vårtbehandling med precis applicering. VårtFri PEN är en effektiv vårtbehandling som endast tar sekunder att applicera och är lämplig för vårtor som kräver precis applicering.

VårtFri FREEZE

VårtFri FREEZE är en snabb behandling för hemmabruk som effektivt tar bort vårtor på händer, armar och fötter.

DEN VÄLKÄNDA
VårtFri Original

VårtFri

För hela familjen

VårtFri är en unik vårtbehandling som effektivt torkar ut vårtan. Den unika verkningsmekanismen är det som särskiljer VårtFri från andra syror på marknaden.

DEN PRECISA
VårtFri PEN box

VårtFri PEN

Exakt applicering

Innehåller samma kraftfulla och effektiva lösning som finns i VårtFri flaska. VårtFri PEN är utvecklad och designad utifrån konsumenters behov och önskemål i åtanke. En säker medicinteknisk produkt för bekväm hantering.

DEN KALLASTE

VårtFri FREEZE

En snabb behandling

Vår nya och kallaste vårtbehandling. Den första vårtbehandlingen för hemmabruk med en tillräckligt kall gas för att nå det djupaste vårtlagret så att alla infekterade celler förstörs.